Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο - ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Εφαρμογές μεθοδολογίας επιστημονικής έρευνας+Εισαγωγή στην Ειδική Παιδαγωγική τόμ. Α' & Β' & Γ'

Και τα 4 βιβλία 35€

ΝΕΟ!
-20%
Εφαρμογές μεθοδολογίας επιστημονικής έρευνας+Εισαγωγή στην Ειδική Παιδαγωγική τόμ. Α' & Β' & Γ'

Καθηγ. Πανεπιστημίου Αθηνών Λαυρεντίου Γ. Δελλασούδα

Σύνολο σελίδων:1724

Διαστάσεις:14 x 20, 17 x 24, 17 x 24, 17 x 24

Κωδικός:99.99.019

Κατηγορία:Προσφορές


Τιμή: 35€   28€

Μη διαθέσιμο
ΠΕΡΙΛΗΨΗ

1. Το έργο αυτό αποτελεί προϊόν ερευνητικής προσπάθειας, η οποία πραγματοποιήθηκε με αφορμή ενδείξεις προηγούμενης έρευνάς μας: "Εξωσχολικοί παράγοντες και σχολική επίδοση", σύμφωνα με την οποία οι νεαρώτεροι μαθητές δεν φαίνεται να επιτυγχάνουν χαμηλότερες επιδόσεις από αυτές των μαθητών των άλλων ηλιακών ομάδων.  Όπως σημειώνεται στην εισαγωγή της μελέτης, ένας από τους στόχους της ήταν και η υποβοήθηση των μεταπτυχιακών φοιτητών, υποψηφίων διδακτόρων και, γενικά, των νέων ερευνητών κατά την εκπόνηση ενός ερευνητικού σχεδίου και την επεξεργασία των δεδομένων της έρευνας.

2. Οι τρεις από τους τέσσερις τόμους του έργου "Εισαγωγή στην ειδική παιδαγωγική" οι οποίοι (μαζί με τον τέταρτο) αποτελούν συμβολή στην προσπάθεια προσέγγισης και αντιμετώπισης του προβλήματος της ένταξης και ενσωμάτωσης των προσώπων με αναπηρία στο κοινωνικό γίγνεσθαι με βελτίωση των σχετικών όρων και προϋποθέσεων και κατά συνέπεια και της ποιότητας ζωής τους. Προς τον σκοπό αυτό περιγράφονται σύγχρονες θεωρητικές προσεγγίσεις και εφαρμοσμένες πρακτικές για τη σχολική, επαγγελματική, οικονομική και κοινωνική ένταξη και ενσωμάτωσή τους. Απευθύνεται σε σπουδαστές, αλλά και στα ίδια τα πρόσωπα με αναπηρία και το περιβάλλον τους και γενικώς προς όλους όσοι ασχολούνται με τα ζητήματα που προαναφέραμε.

 

Εφαρμογές μεθοδολογίας επιστημονικής έρευνας+Εισαγωγή στην Ειδική Παιδαγωγική τόμ. Α' & Β' & Γ' Εφαρμογές μεθοδολογίας επιστημονικής έρευνας+Εισαγωγή στην Ειδική Παιδαγωγική τόμ. Α' & Β' & Γ' Εφαρμογές μεθοδολογίας επιστημονικής έρευνας+Εισαγωγή στην Ειδική Παιδαγωγική τόμ. Α' & Β' & Γ' Εφαρμογές μεθοδολογίας επιστημονικής έρευνας+Εισαγωγή στην Ειδική Παιδαγωγική τόμ. Α' & Β' & Γ'

Εκκλησιαστικά είδη