Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο - ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

«Εις ύψος νοητόν...» + Μυσταγωγία + Αναβάσεις

Και τα 3 βιβλία 15€

ΝΕΟ!
«Εις ύψος νοητόν...» + Μυσταγωγία + Αναβάσεις

αρχιμ. Ευσεβίου Βίττη

Αγίου Μαξίμου του Ομολογητού

αρχιμ. Ευσεβίου Βίττη

Σύνολο σελίδων:828

Διαστάσεις:14 x 21, 14 x 21, 11 x 20

Κωδικός:99.99.006

Κατηγορία:Προσφορές


Τιμή: 15€

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
Μελέτη στον περί Προσευχής λόγο του αγ. Νείλου. Στο α΄μέρος αναλύεται η ανθρωπολογία της προσευχής, η σημασία της για την πνευματική ζωή του πιστού και την εν Χριστώ προκοπή του και εν γένει η θεολογική της διάσταση στην ορθόδοξη παράδοση. Στο β΄μέρος παρατίθεται μετάφραση και ερμηνεία του κειμένου.
Στη Μυσταγωγία ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής αναλύει πώς η Εκκλησία και η Θεία Λειτουργία αποτελούν τη μύηση του κόσμου στο χώρο της αιωνιότητας. Μετάφραση Ιγν. Σακαλής, θεολογικός σχολιασμός Πρωτοπρ. Δημ. Στανιλοάε.
Η Αποστολική Διακονία, με την ευκαιρία συμπληρώσεως πενήντα χρόνων από της ιδρύσεως της Ι. Μητρ. Σουηδίας και κατόπιν παρακλήσεως του Σεβασμ. Μητρ. Σουηδίας κ. Κλέοπα, επανεκδίδει το βιβλίο του μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Ευσεβίου Βίττη. Στους ψυχωφέλιμους ποιμαντικούς λόγους «Αναβάσεις» υπενθυμίζεται το ιερό καθήκον μας να αγωνιζόμαστε πνευματικά, στοχεύοντας στην θέωση, πραγματώνοντας έτσι την παραίνεση του αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου «οὐκ ἱστάμεθα, πορευόμεθα γάρ».

1. Μελέτη στον περί Προσευχής λόγο του αγ. Νείλου. Στο α΄μέρος αναλύεται η ανθρωπολογία της προσευχής, η σημασία της για την πνευματική ζωή του πιστού και την εν Χριστώ προκοπή του και εν γένει η θεολογική της διάσταση στην ορθόδοξη παράδοση. Στο β΄μέρος παρατίθεται μετάφραση και ερμηνεία του κειμένου.

2. Στη Μυσταγωγία ο άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής αναλύει πώς η Εκκλησία και η Θεία Λειτουργία αποτελούν τη μύηση του κόσμου στο χώρο της αιωνιότητας. Μετάφραση Ιγν. Σακαλής, θεολογικός σχολιασμός Πρωτοπρ. Δημ. Στανιλοάε.

3. Η Αποστολική Διακονία, με την ευκαιρία συμπληρώσεως πενήντα χρόνων από της ιδρύσεως της Ι. Μητρ. Σουηδίας και κατόπιν παρακλήσεως του Σεβασμ. Μητρ. Σουηδίας κ. Κλέοπα, επανεκδίδει το βιβλίο του μακαριστού Αρχιμανδρίτου πατρός Ευσεβίου Βίττη. Στους ψυχωφέλιμους ποιμαντικούς λόγους «Αναβάσεις» υπενθυμίζεται το ιερό καθήκον μας να αγωνιζόμαστε πνευματικά, στοχεύοντας στην θέωση, πραγματώνοντας έτσι την παραίνεση του αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου «οὐκ ἱστάμεθα, πορευόμεθα γάρ».

«Εις ύψος νοητόν...» + Μυσταγωγία + Αναβάσεις «Εις ύψος νοητόν...» + Μυσταγωγία + Αναβάσεις «Εις ύψος νοητόν...» + Μυσταγωγία + Αναβάσεις

Εκκλησιαστικά είδη