Εκκλησιαστικό Βιβλιοπωλείο - ΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Η ιστορία των τριών δέντρων+Σαν τα καράβια, σαν τα πουλιά, σαν τα φύλλα των δέντρων

Και τα 2 βιβλία 8€

Η ιστορία των τριών δέντρων+Σαν τα καράβια, σαν τα πουλιά, σαν τα φύλλα των δέντρων
Η ιστορία των τριών δέντρων+Σαν τα καράβια, σαν τα πουλιά, σαν τα φύλλα των δέντρων Η ιστορία των τριών δέντρων+Σαν τα καράβια, σαν τα πουλιά, σαν τα φύλλα των δέντρων

A. Hunt

Ευαγγελία Μορφοπούλου - Γεωργουλέα

Σύνολο σελίδων:64

Διαστάσεις:21 x 28, 22 x 28

Κωδικός:99.99.010

Κατηγορία:Προσφορές

Τιμή: 8€

ΠΕΡΙΛΗΨΗ
  1. Μια συναρπαστική ιστορία για το πώς η αγάπη του Θεού φροντίζει για την εκπλήρωση των ονείρων μας, μέσα από την περιπέτεια των τριών μικρών δέντρων, που ονειρεύονταν τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν.
  2. Ένας συγκινητικός διάλογος περί θανάτου μεταξύ μιας βαθύτατα πιστής γιαγιάς και της εγγονής της, με στόχο να εξοικειωθούν τα παιδιά με την ιδέα της απώλειας και του θανάτου, πάντοτε υπό ορθόδοξη προοπτική και πνευματικότητα.
Ο συγγραφέας παρουσιάζει θέματα που αναφέρονται στις σχέσεις των συζύγων, στην αγωγή των παιδιών, στην ενδοοικογενειακή βία, στα ηθικά διλήμματα στην αναπαραγωγή κ.ά. Ένα απαραίτητο εγχειρίδιο για ποιμένες, εκπαιδευτικούς, θεολόγους και συμβούλους οικογένειας.
Απάντηση σε πολλαπλά ερωτήματα της εποχής περί Εκκλησίας, με βάση τη θεολογία του αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου.
Συλλογικό έργο διακεκριμένων θεολόγων στο οποίο εξετάζεται διεξοδικά από θεολογικής, εκκλησιολογικής και λειτουργικής απόψεως το θεμελιώδες για τη σύσταση της Εκκλησίας μυστήριοΔίτομο ερμηνευτικό έργο με το οποίο ο συγγραφέας παρέχει σε όσους πιστούς δεν έχουν ευρεία θεολογική μόρφωση τη δυνατότητα πληρέστερης κατανοήσεως των περικοπών. Στο έργο παρατίθενται το κείμενο, η μετάφραση, η κατά στίχο ερμηνεία του κειμένου και σχόλια.Δίτομο ερμηνευτικό έργο με το οποίο ο συγγραφέας παρέχει σε όσους πιστούς δεν έχουν ευρεία θεολογική μόρφωση τη δυνατότητα πληρέστερης κατανοήσεως των περικοπών. Στο έργο παρατίθενται το κείμενο, η μετάφραση, η κατά στίχο ερμηνεία του κειμένου και σχόλι1 & 2. Δίτομο ερμηνευτικό έργο με το οποίο ο συγγραφέας παρέχει σε όσους πιστούς δεν έχουν ευρεία θεολογική μόρφωση τη δυνατότητα πληρέστερης κατανοήσεως των περικοπών. Στο έργο παρατίθενται το κείμενο, η μετάφραση, η κατά στίχο ερμηνεία τΔίτομο ερμηνευτικό έργο με το οποίο ο συγγραφέας παρέχει σε όσους πιστούς δεν έχουν ευρεία θεολογική μόρφωση τη δυνατότητα πληρέστερης κατανοήσεως των περικοπών. Στο έργο παρατίθενται το κείμενο, η μετάφραση, η κατά στίχο ερμηνεία του κειμένου και σχόλια.Συλλογικό έργο διακεκριμένων θεολόγων στο οποίο εξετάζεται διεξοδικά από θεολογικής, εκκλησιολογικής και λειτουργικής απόψεως το θεμελιώδες για τη σύσταση της Εκκλησίας μυστήριο.